rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ Залізничники купили шпал на 94 мільйони: частки відійшли оточенню сина заступника міністра і партнерки заступника мера Єнакієвого
ДП «Управління промислових підприємств Державної адміністрації залізничного транспорту України» 4 березня уклало угоди на постачання дерев’яних шпал і брусів на суму 93,60 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
Постачання товару необхідно здійснити на склади ДП «УПП УЗ» Новомосковського шпалопросочувального заводу та ДП «Рава-Руський шпалопросочувальний завод».
Договірні ціни на шпали непросочені складають 333-351 грн/шт. У листопаді минулого року залізничники купували такі шпали на 100 грн. дешевше.
Ціни на бруси складають 3724-3735 грн/м3. Йдеться про бруси довжиною 3-5,5 м. Водночас, у відкритих джерелах є дані про ціни на бруси довжиною до 6 м по 2500 грн/м3. Коротші бруси (до 4,5 м) пропонують по 1500 грн/м3.
«МДК Інвест» отримала замовлень на 16,52 млн. грн. Фірму заснувала Оксана Сироквашина з м. Макіївка, партнерка родини Олексія Котляревського, відомого як заступник мера м. Єнакієве, у минулому – помічника нардепа Владислава Лук’янова. Згодом «МДК-Інвест» переоформили на Василя Гузьєва, який до того був директором при Сироквашиній.
ТОВ «Судововишнянський цегельний завод» мають здійснити постачання товару на 17,11 млн. грн.
Донедавна власником заводу було ТОВ «Львівзахідтрансбуд», що входить до складу засновників ТОВ «Технології ремонту транспортної інфраструктури», пов’язаного зі сином екс-заступника міністра інфраструктури Володимира Корнієнка.
Наразі завод переоформили на ТОВ «Омега Консалтинг», що займається здаванням нерухомості й орендою й належить Андрієві Степановичу Марчаку. Раніше разом з ним співвласницею цієї компанії була Оксана Жмурко-Зюбрик, співмешканка екс-директора «Технологій» Ігоря Зюбрика. Окрім того, раніше сама «Омега» була співвласником «Львівзахідтрансбуду» і все ще зареєстрована з ним за однією адресою у Львові – по вул. Левандівська, 3.
Ще 16,41 млн. грн. заплатять підприємству «Соломія» Львівського обласного осередку Української спілки інвалідів «УСІ». Спілку інвалідів заснували Любомир і Ростислав Заболотні та Ольга Задворна.
Фірма «Торг-Інвест» отримає підрядів на 17,53 млн. грн. Підприємство зареєстроване у Новомосковську, Дніпропетровської області, на запоріжця Андрія Журавля.
ДП «Константа-Агро» отримає 8,01 млн. грн., «Опал» – 8 млн. грн., «Сельхозмашпроект» – 3,46 млн. грн., «Тернопільекспортліспром-і» – 3,28 млн. грн., «Деревообробний завод Рогатин» – 3,27 млн. грн..
«Константа-Агро» засноване вже згаданою фірмою «Львівзахідтрансбуд», що входить до складу засновників ТОВ «Технології ремонту транспортної інфраструктури», пов’язаного зі сином екс-замміністра інфраструктури Володимира Корнієнка. Наразі «Константа-Агро» переоформлене на Олександра Кузьмича.
Співвласником «Деревообробного заводу Рогатин» є Михайло Винник, депутат Івано-Франківської облради від Української народної партії.
Власником фірми «Опал» є Володимир Опалінський з м. Новояворівськ, Львівської області.
«Сельхозмашпроект» заснував дніпропетровець Олег Чкалін. Сьогодні власником є Ярослав Малюк.
«Тернопільекспортліспром-і» належить ВКФ «Тернопільекспортліспром» Ігоря та Олександри Різників.
Джерело: http://nashigroshi.org

У ринку «Столичний» партнером Юри Єнакіївського стала фірма з орбіти лідера Партії зелених

Нова схема: гроші з пилюки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers