rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Допомога воїнам-добровольцям
25-го лютого ц. р. на місячні сходини Українсько-Американського клубу в південно-західній Флориді, в осередку св. Андрія, прибув полковник Сергій Каленіченко з Дмитром Циганюком. Дарія Томашоска, голова управи Українсько-Американського клубу, представила українського полковника Каленіченка, який перебуває тимчасово в Mc Dill Air Force Base у Флориді. Він поінформував присутніх про велику потребу вояків-добровольців в Україні у термобілизні. Військові захищають цілісність України від сепаратистів, яким допомагає Росія.
Уже погоджено із крамницею «army-navy surplus» закупівлю комплектів термобілизни. В комплект входить три сорти білизни: на зиму, літо і осінь; вартість комплекту – $130 або нижче – залежатиме від кількості комплектів, які замовлятимуть.
Присутні щедро відгукнулися на заклик допомогти. Голова осередку св. Андрія Віктор Лісничий та члени управи передали від осередку $1.300.
Долучилися з пожертвами:
О. Бойко – $1.000; Н. Невмержицька – $300; Л. та Б. Крамарчуки – $260; В. Б. Боднаруки – $250; Н. Слюсар – $200; Н. С. Белів – $140;
по $130: Л. Бойко; Г. та В. Лісничі; А. та О. Мацилінські; Д. та Є. Томашоскі; М. та Б. Футеї; Р. та М. Яримовичі.
Надійшли пожертви і меншими сумами; загалом, на руки скарбника Українсько-Американського клубу Ненсі Возної було передано $5.500.00. Велику подяку всім жертводавцям від імені українських воїнів склав полковник Каленіченко.
P. S.
На цю потребу Товариство української мови ім. Шевченка (ТУМ) переслало $1.000.00 до Ukrainian Human Rights Committee, який очолює Уляна Мазуркевич

Title Title 
 Члени управи осередку св. Андрія з полк. Каленіченком Показ термобілизни для вояків України

Фото Віктора Лісничого
Автор: проф. Віра Боднарук,
осередок св. Андрія

Громада Детройта вшанувала пам’ять героїв Крут

Усний журнал «Герої не вмирають» у Рідній школі м. Детройт

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers