rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Наша духовність \ «Матері в молитві» запрошують об’єднатися у молитві за своїх дітей
«Віра сильна у Бога –
Це є наша дорога
Материнська молитва єдина...»
Наталя Богуслава
Гімн спільнот «Матері в молитві»


Молитва матері – одна з найщиріших молитов, яку найшвидше приймає Господь. Як мовиться в народі, «молитва батьківська з дна моря дістане». Кожне прохання, з яким батьки звертаються до Бога, Пречистої Діви Марії чи святих, має велике значення для дитини впродовж усього її земного життя. Ще більшої сили молитва набуває під час її спільного прочитання. Адже, як провіщав наш Спаситель: «Істинно кажу вам: якщо двоє з вас дійдуть згоди на землі просити про всяку річ, то, що б вони не попросили, буде їм від Отця Мого Небесного; бо, де двоє чи троє зібрані в ім’я Моє, там Я серед них» / Мф. 18:19-20/.
Ідея спільно об’єднатися у молитві за своїх дітей зародилася в Англії у 1995 році. Тоді ж і був започаткований рух «Матері в молитві», який сьогодні існує у більш, ніж 80 країнах світу. Такі спільноти є майже в усіх українських церквах Чикаго, а нещодавно черговий осередок руху був створений у громаді храму святої Софії УПЦ КП. Організатором та координатором групи стала п. Люба Касперук, за сприянням якої 8 лютого у нашому храмі відбулася перша спільна молитва. Розпочалася молитва після Служби Божої з благословення настоятеля храму митрофорного протоієрей о. Олексія Касперука. Варто зазначити, що серед учасників групи є не лише жінки, але й цілі родини, які, об’єднавшись у молитві, з надією і смиренням просять у Бога опіки та ласки для своїх дітей.
Група «Матері в молитві» при храмі св. Софії буде здійснювати молитву кожної першої неділі місяця. Щиро запрошуємо всіх матерів завітати до нашого храму, щоб разом спільно звернути до Бога прохання за наших дітей.

Українська Православна церква Київського Патріархату святої Софії, настоятель о. Олексій Касперук і управа, доводимо до відома розпорядок богослужінь у Великому пості


О 7 год. вечора, щоп’ятниці, Хресна дорога.

О 9.30 ранку, щосуботи, Свята літургія Івана Злотоустого з парастасом за померлих, окрім суботи Лазерової, перед Вербною неділею. В цю суботу буде служитись служба за здоров’я з акафістом до страстей Христових.

15 березня, о 10-й годині  ранку, – Хрестопоклонна.

О 10-й годині ранку, щонеділі, Свята літургія Василія Великого, за винятком Вербної неділі. У цю неділю літургія святого Івана Злотоустого. Після літургії у Вербну неділю освячення лози і єлеєпомазання.

7 квітня – Благовіщення Пресвятої Богородиці. О 9.30 ранку буде служитись Свята літургія Івана Злотоустого.

9 квітня – Великий четвер. Страсті Христові. О 7-й годині вечора читання 12 євангелій.

10 квітня – Велика п’ятниця. О 7-й годині вечора – винос плащаниці.

11 квітня – Воскресіння Господа нашого Ісуса Христа. Початок об 11.30 вечора. Після закінчення літургії – освячення пасок.

12 квітня – Світле Христове Воскресіння. О 10-й ранку Великодня вечірня – освячення пасок.

13 квітня – Світлий понеділок о 9.30 зранку.

14 квітня – Світлий вівторок о 9.30 зранку.

18 квітня – Світла субота. З 9.00 до 12.00 ранку – поминання померлих на Elmwood Cemetery.

19 квітня – Неділя святого апост. Томи – Провідна. О 10-й годині зранку Божественна Літургія. (Антипасха). Загальна панахида. Проводи на Елмвуд цвинтарі і св. Андрія. Після церковних відправ відбудеться спільний поминальний обід.

Наша адреса:
6656 W. Higgins Ave.
Chicago, IL – 60656
Тел.: (630)-806-1557

 

НОВА УПРАВА - В СОБОРІ СВ. СОФІЇ УПЦ КП В ЧІКАҐО, ІЛЛІНОЙ

Відвідини Владикою Даниїлом Свято-Володимирського Кафедрального собору

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers