rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Під консульство Росії в Одесі майданівці принесли сміття і повістку Путіну в народний трибунал
Активісти одеського Майдану постійно проводять акції протесту під стінами генерального консульства РФ. Гнівно засуджуючи розв’язану Кремлем агресію на сході України, вони навіть вдавалися до символічної «кремації» Володимира Путіна, закидали територію консульства локшиною на знак протесту проти брехливої російської пропаганди, вимагали ліквідації цього дипломатичного представництва країни-агресора.
 Title 
 Сміття під консульством 
А 23 лютого одесити прийшли сюди з привітанням. Вони вирішили привітати працівників Генконсульства з «Днем захисника Вітчизни», який і по сьогодні святкують у Російській Федерації. «Цей день цілком логічно було б назвати Днем загарбника, а не захисника. Саме Росія винна в тому, що сьогодні на сході нашої країни гинуть не лише українські воїни, але і тисячі мирних громадян (зокрема, і діти). Їхня кров на совісті Росії – кровавого агресора», – заявив у своєму виступі активіст Євромайдану Арсен Григорян. На його думку, Росія причетна і до вибуху, що стався напередодні у Харкові, в результаті якого загинули і були тяжко поранені мирні мешканці.
Учасники акції прийшли не з порожніми руками, а принесли й подарунки співробітникам консульства. Вони, серед іншого, подарували унітаз, стару дублянку та автомобільний ковпак. Доповненням цієї «сміттєвої» композиції стало оголошення з портретом Путіна про те, що розшукується «злочинець проти миру і людяності». Поруч учасники акції ще додали адресовану йому повістку в народний трибунал. А від працівників консульства активісти вимагали «якнайшвидше зібрати речі й залишити Одесу».
Фото із соціальних мереж

Харківські МНКівці за кілька годин зібрали майже 3000 грн. на потреби військових

Пошуки роботи тепер тривають понад півроку

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers