rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ «Євромайдан Оттава» передав Україні 15 тис. доларів
Канада не припиняє надавати допомогу Україні як на глобальному, так і на локальному рівнях. Волонтери громадського руху «Євромайдан Оттава» завдяки онлайн-фандрайзингу зібрали необхідну суму на закупівлю 750 спальних мішків для українських солдатів.
З початку військового конфлікту канадський уряд активно підтримує Україну. Причому, допомога спрямована як на відновлення та підтримку економіки країни в цілому, так і на конкретні області України.
Наприкінці січня втішною новиною стала заява канадського федерального уряду про надання кредиту в 200 мільйонів доларів під низький відсоток для стабілізації макроекономіки країни.
  Title
  
«Зі самого початку кризи Канада гордо і твердо стояла поруч з українцями, які сміливо боролися за мир і свободу проти Путінського режиму», – прокоментував прем'єр-міністр Стівен Харпер в заяві.
Також за ініціативою волонтерів української діаспори в Канаді була запущена кампанія зі збору коштів для допомоги українській армії. Протягом одного місяця добровольці вносили пожертви, починаючи від одного долара, на сайт онлайн-фандрайзингу, де стартував проект.
Завдяки кампанії вдалося зібрати близько 15 тис. канадських доларів. Гроші були передані фонду Ukrainian Freedom Fund, на які останній закупив 750 теплих спальних мішків для українських солдатів.
«Ми вже давно тісно співпрацюємо з українською діаспорою в Канаді. Нам приємно спостерігати, що люди, які вже давно покинули нашу країну, серцем залишаються з нами. Як мені здається, ідея з фандрайзингом вийшла дуже дієва. Ми вдячні кожній людині, яка внесла хоча б долар на допомогу нашій країні. І окрема подяка волонтерам руху «Євромайдан Оттава», які стали ідейними натхненниками акції, поставили непросту мету і досягли її», – коментує Едуард Возний, волонтер фонду Ukrainian Freedom Fund.

Довідка про UFF

Ukrainian Freedom Fund (UFF) – це неурядова організація, створена групою українських та міжнародних бізнесменів (зареєстрована в Україні). Мета фонду – підтримати Україну, щоб гарантувати її національну безпеку, зберегти незалежність та демократичний шлях розвитку.
Діяльність UFF офіційно схвалена Радою національної безпеки й оборони (РНБО), Національною гвардією України, а також Американсько-Українською Діловою радою, Діловою радою ЄС-Україна та Європейською Бізнес Асоціацією. UFF назначив PwC своїм аудитором.
Більше інформації про фонд – на офіційному сайті: http://ukrfreedomfund.org/

Два відтінки хакі

Хто і для чого може організувати «тіньовий» уряд України?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers