rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Здоров’я \ Колаген риб’ячий натуральний зі шкіри дикого лосося - це колаген в найбільш здоровій і безпечній формі, яку може засвоїти людина
Колаген є у всьому тілі людини, його роль можна порівняти з арматурою, що забезпечує єдність клітин і тканин, а також їхню міцність. Волокна колагену в шкірі утворюють структуру щільної тривимірної сітки. Так він забезпечує міцність і пружно-еластичні властивості шкіри. Колагенові волокна також мають здатність утримувати воду в організмі. Колаген відповідає, здебільшого, за стан шкіри і побічно за інші органи, а також за механічний захист організму шкірою, підтримання структури шкіри шляхом збереження її зволоженості, еластичності і пружності, сповільнюючи появу зморшок.
Колаген зі шкіри лосося – це колаген в найбільш здоровій і безпечній формі, яку може засвоїти людина, він володіє набагато кращими лікувально-косметичними властивостями і до того ж, максимально подібний до людського.
Середовище проживання риби досить мінливе: впливає різниця температур, глибини і тиску. У зв’язку з цим колаген із риб’ячої шкіри має виняткову фізичну і хімічну «витривалість». Риб’ячий і тваринний колаген має спільний ланцюг у потрійній спіралі, з якої він побудований, але відрізняється амінокислотним (гідроксіпролін і гідроксілізін) складом ланцюга.
Завдяки цьому риб’ячий колаген має стійкість до тиску (1 см витримує тиск 300-500 кг), стабільність, не викликає алергічних реакцій.
Після своєї роботи в організмі колаген деспіралізується на 19 амінокислот, які мають зволожуючі властивості, оскільки є будівельним матеріалом для епідермісу.
Саме тому морський колаген, вироблений зі шкіри лосося з екологічно чистих водойм, є найкращим з усіх інших видів колагену.
 Title 
  
Задокументовано безперечний вплив колагену зі шкіри лосося як допоміжної субстанції при лікуванні пародонтозу, шкірної алергії, псоріазу, акне, лупи, опіків, при дерматозі, облисінні, запальних процесах суглобів і дуже багатьох інших захворюваннях. Препарат пом’якшує краї післяопераційних швів, значно прискорює загоєння ран, натертих частин тіла та ін. Його дуже широко використовують у боротьбі з целюлітом і розтяжками шкіри. Чудово усуває біль, ліквідовує веснянки, плями, затримує посивіння волосся, допомагає йому рости, зміцнює нігті, покращує зір. Його також застосовують при герпесі, стоматиті, ячменях, фурункулах. Колаген уповільнює процеси завмирання сальних і потових залоз. Допомагає при лікуванні варикозного розширення вен, остеопорозу і пародонтозу.
Наш колаген отримують зі шкіри лосося, якого виловлюють у природних водоймах, після чого колаген фільтрують. Препарат повністю натуральний, без будь-яких добавок, барвників і ароматизуючих речовин, є важливим компонентом кількох ексклюзивних препаратів, які вводять зараз на світовий ринок провідні світові концерни.

БУДЬТЕ УВАЖНИМИ! Переважна більшість засобів (зокрема, аптечних), які їх виробники називають «Колагеном», є звичайним конденсованим желатином або набором амінокислот – застосування таких препаратів викличе тільки розчарування...
На базі натурального колагену зі шкіри лосося створено оригінальний крем професора Пшибильського, який за своїми композиційними параметрами і інгредієнтами не поступається кращим косметичним брендам, а за кількістю колагену, що входить до складу продукту, не має собі рівних.
Друзі, ви можете придбати диво-біодобавку «Колаген зі шкіри дикого лосося» у вигляді капсул. Упаковка: 90 капсул, 500 мг або у вигляді 100% натурального чистого порошку, без домішок, а також оригінальний колагеновий крем професора Пшибильського в зелених аптеках природи «Back to Nature».
Мы розмовляємо українською, mоwimy po polsku, говорим по-русски, and we speak English.

Чекаємо на вас за адресою:
259 E. Dundee Rd., Wheeling  ( на Fresh Farms Plaza, навпроти банку Chase, між перукарнею Great Clips і міні-казино Stellas ). Тел: (847) 520-8358;

765 Buffalo Grove Rd., Buffalo Grove ( між делікатесним магазином ALLEGRO і True Value hardware store ) Тел: (847) 520-5285
та інших зелених аптеках “Back to Nature”  в Arlington Heights  та  Chicago.
Наші магазини відчиняються о 10 год. ранку.
Будьте здоровими!  Запрошуємо зробити покупки!

Розвиток, стандартизація та впровадження тактичної медицини в Україні

Тетрада Фалло

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers