rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Харківський волонтер забезпечує житлом дві сім’ї добровольців з Донбасу
Підприємець та волонтер з мережі «Вільні люди» Богдан Ткачук за власний кошт знімає квартиру у Харкові для сімей двох добровольців з Горлівки та Луганська. Коли на Донбасі розпочалася війна, голови цих родин вирішили не відсиджуватися у підвалах, а йти захищати свою землю у добровольчий батальйон «Дніпро-1». Про що невдовзі дізналися терористи, яким цю інформацію «здали» так звані місцеві правоохоронці.

«На сім’ї цих двох добровольців почалося відверте полювання. Тому родини прийняли важке рішення – покинути власне житло і переїхати до Харкова. З Донбасу сюди вони проривалися з боєм», – розповідає Ткачук.
Після переїзду сім’ї вимушених переселенців опинилися у важкому становищі. Обоє чоловіків були поранені, й опинилися в харківському госпіталі. Дві родини з двома неповнолітніми дітьми віком 4-х та 11-ти років опинилися без житла, грошей та роботи. Дізнавшись про їхню біду, харківський волонтер за власний кошт зняв для родин квартиру, допоміг одній з жінок знайти роботу та влаштувати дітей у садочок та школу.
«Ми не переможемо у цій війні, якщо не будемо підтримувати одне одного в цей важкий час. Це стосується і родин вимушених переселенців, які втратили все, що в них було, тікаючи якнайдалі від війни та імперських амбіцій Путіна, і, насамперед, бійців, які зі зброєю у руках захищають країну на передовій у Пісках, Щасті, Дебальцевому. Тільки разом ми зможемо вистояти і перемогти», – вважає Ткачук.
Наразі волонтер займається підготовкою до чергової поїздки у Піски (Донецька область), куди він, разом з іншими активістами з волонтерської мережі «Вільні люди», майже щотижня їздить з допомогою для бійців ДУКу, «Дніпро-1» та інших хлопців, які захищають нашу країну на передовій.
Прес-служба волонтерської мережі «Вільні люди»

Події в Україні

Події в Україні

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers