rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Зброєю сміху проти агресора - Путіна
Title   
 Title
 Title
 
 У відповідь на розв’язану Володимиром Путіним війну українці взялися за зброю і вже дали добрячого прочухана його так званим «зеленим чоловічкам», які нібито випадково «заблукали» на нашу землю, та їхнім найманцям із самопроголошених ДНР і ЛНР. А ще за народним козацьким звичаєм захисники  вітчизни взяли на озброєння сміх, якого за словами Миколи Гоголя, «боїться навіть той, хто вже нічого не боїться».

Те, що Путін не стільки страшить нас, як смішить, засвідчують нові анекдоти. «Хлопці, бережіть Путіна! - заповів перед смертю старий бандерівець і додав здивованим слухачам: - Ненависть до Путіна - об’єднує Україну!». А тим часом сам Путін дивиться на свій високий рейтинг і каже пошепки «Слава Україні». А коли він приїхав таємно в облюбовану Новоросію подивитись, що там відбувається, то на першому ж перехресті в нього відібрали «Мерседес», набили писок і викинули в кювет. «Свої», — з полегшенням подумав В. В. Х.
Та найбільше українці потішаються над російською «ватою» і мавпою з гранатою. Ось нова популярна нині пісня «U**ben sie, bitte!» або «Путін - Гітлер?». Вміщений у мережі кліп висміює агресію та манію величності Росії. У цьому антипутінському відео вміщено кадри з виступів Володимира Путіна, а також кадри військового параду, який проходив у Москві. Ця сюжетна лінія переплітається з виступами Гітлера та парадами німецьких фашистів. Ролик виклав на канал YouTube користувач Best Garry. Анти рашистське відео починається з рядка «Жив був хлопчик Вова, коротенькі ніжки...» і має такий приспів: «Руссішен золдетен. Швайнен, окупантен! Унзер ершен леккен. U**ben sie, bitte!». Активісти львівського Євромайдану представили у мережі власний кліп «Україна - це Європа! Ми проти Путіна!!!».  Проти брехні Путіна, який заперечує підтримку Росією терористів на сході України, спрямований кліп про антитерористичну операцію.
Та по-справжньому зірвали YouTube одесити своїм роликом «Дзвінок Путіну». У ньому відомі одеські актори, коміки та музиканти нібито додзвонюються до Путіна на мобільний і просять його по-доброму забиратися геть додому, не заважати сусідам. У  ролику знялися, зокрема, Борис Барський, Яків Гопп, Ірина Токарчук та інші. Відео набрало вже 872 026 переглядів.
У багатьох українських містах стали популярними білборди, присвячені агресорові Путлеру. На деяких із них бачимо хлопчика Вову з танчиком, з яким не хочуть водити дружбу інші малюки. Цю карикатуру намалював відомий рівненський музикант і художник Юрій Журавель.
Але особливо популярною стала зовні невибаглива співанка про Путіна «Путін ху*ло, ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла». Уперше документально зафіксована в Харкові 30 березня 2014 року, коли пісню виконали на спільному марші шістдесят тисяч футбольних фанатів «Металіста» та «Шахтаря». Після того, як відеоверсію було завантажено на YouTube, вона стала популярними шлягером і пішла гуляти світом. З’явилася купа альтернативних відеокліпів. Пісню підхопили активісти Євромайдану та учасники акцій на знак солідарності з боротьбою українського народу проти путінської агресії. Так вона фактично стала народною співанкою.
Швидко набирає популярносі у мережі й  кліп на пісню Гарика Сукачова «Путін - ворог  народів». Твір відомого російського рок-музиканта супроводжується кадрами останніх подій в Україні. «Хто ж такий Путін? Він Пуй, Путлер, ХУ*ЛО, а не президент Росії. Так вважають мільйони  людей в усьому світі. І це факт! Чому? Та тому, що він розпалює нову світову війну», мовиться у відео.
Надзвичайно популярним став ролик з Путіним, який виступає під гомеричний регіт. Там президент РФ розповідає про серйозні речі, про те, як падіння рубля позитивно вплинуло на бюджет країни, але сприймати це всерйоз неможливо.
Німці оприлюднили у мережі відеоролик «Обама, бійся - росіяни йдуть!». Там під гімн Росії Путін їде на ведмеді, а слідом за ним верхи на клешоногих виїздять Медведєв, Шойгу, Лавров, Рогозін, Чуркін і Наталія Поклонська. До цього ще можна додати відеоролик «Путін - Кащей», та мультик «Дядя Вова», який дітям дивитися заборонено.
Додам ще кілька жартів самих росіян про свого президента. Держдума постановила слово «xy*лo» писати з великої літери з поваги до президента. «Єдіная Рассія» провела марш на підтримку Путіна, скандуючи: «Путін - не xy*лo!».
Зараз з’явилося багато поезій, адресованих Путіну. Ось що пише київський поет Артем Полежака:
Президентик один із Росії
Дуже мріяв про титул «Месія»,
А його, як на зло,
Називали «ху*ло».
Як то кажуть, чувак ніасілілъ…

Броньований «Крокодил» - на страх ворогам, на захист наших бійців

Засоби масової одурманізації: звідки вони беруться і як з ними боротися

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers