rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Святий о. Миколай завітав до «Рідної школи»
Віра Лесик-Клим, Марія Щерб’юк, Чикаго. Спеціально для «Час і Події»

Щороку, традиційно, в школі українознавства «Рідна школа» ім. Василя Стуса в Чикаго відбувається свято Миколая та Ялинки, в якому беруть участь діти віком від найменших – дошкільнят – до учнів 5-х класів.

Ось і цьогорічне свято, яке відбулося 20-го грудня 2014 року, принесло багато радості не тільки школярам, які виступали, але й батькам, присутнім учням старших класів та гостям нашої школи.
За добре опрацьованим сценарієм учні показали чудову декламацію віршів, вертеп, музично-літературні композиції «Святий Гість» і «Ми йдемо колядувати». Прозвучали гарні мелодійні колядки, щедрівки та новорічні пісні: «Прилетіли ангелята», «За селом веселим», «Падай, падай сніжку», «Яка радість, який рай», «Старий рік минає», «Добрий вечір тобі, пане господарю», «На небі зірка», «Небо і земля», «Бог предвічний», «Бог ся раждає», «Свята ніч», «Радуйтеся, люди», «Чути дзвінок», «Ой, хто, хто Миколая любить».
З чудовим настроєм учні «Рідної школи» зустрінуть Новий 2015 рік та Різдво Христове. Кожен із них подарує своїм батькам українську колядку.

TitleTitle
TitleTitle
TitleTitle
TitleTitle

Віра Лесик-Клим, Марія Щерб’юк, учителі «Рідної школи» ім. Василя Стуса в Чикаго

«Небесний потяг»

Світлій пам’яті Анатолія Коломийця присвячується

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers