rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Наша духовність \ НОВА УПРАВА - В СОБОРІ СВ. СОФІЇ УПЦ КП В ЧІКАҐО, ІЛЛІНОЙ
Title  
 28-го грудня, 2014 року в парафіяльній залі Собору Св. Софії відбулися загальні збори парафії. Зборами провадив Секретар Вікаріату Київського Патріархату, митрофорний протоієрей Віктор Полярний.  Звітували за діяльність парафії Андрій Скиба, уступаючий голова, Іван Докіенко, Скарбник, Христина Сабецька, Голова Сестрицтва св. Покрови та Володимир Марцинюк, Голова Контрольної Комісії. Після звітів уступаючої управи відбулася дискусія і уділення абсолюторії.

Парафіяни собору св. Софії вибрали нову управу, яку очолив Віктор Войтихів. В нову управу входять Іван Докієнко, Володимир Марцинюк, Андрій Скиба, Андрій Джембак, Христина Сабецька.  З огляду, що настоятель парафії отець ієрей Петро Мазепа переїхав до Арізони, парафіяни одноголосно звернулися до Секретаря Вікаріату призначити митрофорного протоієрея Олексія Каспирука новим настоятелем собору - на що була згода.
4-го січня, 2015 року нова управа присягалась перед Богом і всієї парафії віддано і сумлінно працювати на Славу Божу і на корість парафії  Святої Софії  Української Православної Церкви Київського Патріархату.
В новому році в Соборі св. Софії новий настоятель і новий голова.

Пластуни привезли Вифлеємський вогонь миру у Рим

«Матері в молитві» запрошують об’єднатися у молитві за своїх дітей

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers