rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Пан Павло Ґрод: Дякую за вашу підтримку українсько-канадської громади
Я хотів би скористатися можливістю, щоб висловити вам свою особисту подяку за вашу підтримку Конгресу Українців Канади цього року. Дякую вам!
Ваша великодушність і ваші зусилля зіграли надважливу роль в успіхах Конгресу. Тисячі українських канадців пожертвували свій час і надали фінансову підтримку для важливих програм і проектів, які здійснювались Конгресом протягом цього року.
2014 був важким для нашої спільноти – ми грали важливу роль у підтримці наших братів і сестер в Україні під час Революції Гідності, а український народ здобув перемогу над диктатурою і репресіями.
По всій країні українські канадці брали участь у сотнях мітингів, демонстрацій і пікетів на підтримку наших українських співвітчизників. На додаток до вашої моральної підтримки ви надали гуманітарну та медичну допомогу Майдану.
Наші брати і сестри в Україні в даний час зіштовхуються зі ще сильнішими випробуваннями. Українці змушені проливати свою кров, захищаючи свою країну від агресії й окупації з боку путінської Росії. Ми молимося, щоб мир скоріше прийшов на Батьківщину. Я не сумніваюся, що хоробрість і рішучість українського народу переможе.
Дозвольте мені сказати, наскільки я вражений тим, як наша громада в Канаді об'єднала свої зусилля і провадила діаспору на підтримку народу України. Незліченні ініціативи були зроблені українськими канадцями від узбережжя до узбережжя, багато що було зроблено. Однак, велика робота ще попереду. Як спільнота, ви самовіддано і рішуче відповіли на ці проблеми. Коли я буваю в Україні, я чую від людей слова подяки за підтримку, надану нашою громадою – ваша діяльність зробила величезний вклад.
Ми також присвятили свої зусилля питанням, що мають важливе значення тут, у Канаді, для прикладу, триваюче визнання інтернування, пам'ять про Голодомор, Канадський музей з прав людини, наші україномовні школи, культурні програми та молодіжні ініціативи.
2015 рік принесе нові виклики, і для мене це велике заспокоєння – знати, що Конгрес може розраховувати на вашу постійну підтримку і щедрість.
Будь ласка, підтримайте кампанію «Коляда», ініційовану Конгресом. Пожертви можна зробити на сайті http://www.ucc.ca/donate/donate-now/ .
Ви також можете надіслати чек поштою на ім'я Ukrainian Canadian Congress Charitable and Educational Trustдатований до 31 грудня 2014 року за адресою: Конгрес Українців Канади
952 Main Street – Suite 203
Winnipeg, Manitoba
R2W 3P4
Від імені Ради директорів Конгресу, Екзекутиви, волонтерів і співробітників, я щиро дякую вам за щедру підтримку.
З Різдвом Христовим і Новим роком!
З повагою, пан Павло Ґрод, президент
Конгрес Українців Канади

Презентація десятого тому «Історії України-Руси» Грушевського та вшанування Івана Яремка в Торонто

Концерт-бенефіс Оксани Кровицької в День Злуки земель України

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers