rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ У Чикаго знову відшуковували таланти

Вкотре цього року відбувся конкурс «Талант української діаспори», організований Українською громадською організацією «Помаранчева Хвиля». Цього року дійство відбувалося в затишній аудиторії церкві св. Йосифа Обручника. Конкурс видався сповненим несподіванок як від організаторів, так і від учасників, котрі презентували досить широку палітру культурних і мистецьких талантів.
Перед безпосереднім початком конкурсу гості могли ознайомитися з роботами наших чиказьких митців і художників, а також роботами вихованців їхніх художніх шкіл – Володимира Монастирецького, Юлії Ткачик і Анастасії Марусик. Це додало приємної атмосфери уже від самого початку цього заходу. Після молитви й офіційного відкриття конкурсу на глядачів чекав веселий сюрприз у образі мегапопулярного «Дзідзя» (а точніше, актора і співака Павла Багана з Тернополя, що чудово його копіює), котрий своїми жартами і піснями дуже підняв людям настрій на цілий вечір.

Title Title 
Title
 
Title
  Перше місце розділили між собою Леся Багрій і вихованці театральної студії «Диво»



Title  Title
 Друге місце здобула Оленка Бурак


Саму конкурсну програму чудово провели ведучі цього вечора – Леоніда Митничук і Мар'ян Шкред. Вони тримали публіку в напруженні й одночасно допомагали учасникам гарно показати себе перед суддями. А суддівська комісія, як завжди, була дуже серйозною і прискіпливою. До її складу цього року входили як місцеві мистецтвознавці, так і гості з України: Оксана Чуйко, Леся Боднар, Володимир Попович, Віктор Ільницький, Іван Яресько, Павло Баган, а також Анна Заячківська – художник, волонтер Євромайдану і переможниця конкурсу «Міс Україна-2013».
Всі учасники цілковито віддавались виступам, що добре було видно з глядацьких місць. Всі працювали на повну силу, щоб якнайкраще показати свій талант аудиторії. Рівень конкурсантів зберігався на традиційно високому рівні.

Title Title 
 Третє місце виборола Уляна Зрівна-Ковальчук Приз глядацьких симпатій цього року
отримала Христина Доскочинська

За результатами суддівських оцінок місця розділились таким чином:
перше місце розділили між собою Леся Багрій з піснею «Балада про Мальви» і вихованці театральної студії «Диво» під керівництвом Василя Митничука (Аня Андрощук, Емілія Гриців, Марта Голобин, Лілія і Максим Війтик, Оля Кушнір).
Друге місце посіла співачка Олена Бурак і третє – Уляна Зрівна-Ковальчук зі своєю власною поезією.
Приз глядацьких симпатій дістався Христині Доскочинській.
Також гарно й оригінально виступали інші учасники конкурсу:
 Марта Бабій
 Катя Глют
 Андрій Чернявський
 Анна Наконечна
 Христина Салила.

Title  Title
 Title Title


Крім того, на глядачів чекали виступи гостей конкурсу: співака Володимира Окілка, молодої танцювальної пари Данила і Софії Логін із чудовим тематичним танцем, а також композиції від переможців минулорічного конкурсу – Софії Курилюк і Назара Карабіновича.
Всю програму заходу підготували та втілили в життя Ання Лукач і Леоніда Митничук.
Звичайно, відомо, що такі заходи не можуть відбуватись без фінансової підтримки. Цьогорічними спонсорами були Каса «Самопоміч», що завжди підтримує українську громаду, банк MB Financial, фірма «Міст-Карпати», телефонна компанія WDT. Саме завдяки спонсорам усі учасники конкурсу отримали подарунки, а переможці – цінні грошові призи. А інформаційні спонсори – Незалежне радіо і радіо UkieDrive – донесли до вас інформацію про цей захід, а також про все, що відбувається в громаді.
Також важливо знати, що весь дохід від конкурсу цього року «Помаранчева Хвиля» передає на допомогу Українському війську через «Фонд допомоги Героям», що відкритий при церкві св. Йосифа Обручника.

Фотографії з конкурсу надані фотографом Василем Стецюком

«Ukrainian women in business» зігріють серце дітям з Краковецької школи-інтернату

Школа українознавства ім. Шептицького переслала спальні мішки українським воїнам

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers