rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ Японська компанія «Marubeni Corporation» розглядає інвестиційні можливості України
Перший заступник Голови Держінвестпроекту Кирило Бондар зазначив, що представники компанії «Marubeni Corporation» вже тривалий час вивчають український ринок для запуску власного виробництва, а також – для участі у готових інвестиційних проектах. Тому Агентство зі свого боку готове надавати всю необхідну підтримку компанії, що є однією з найкрупніших в Японії.
Зокрема, в Держінвестпроекті вже відбулося дві зустрічі з представниками японської компанії, які презентували діяльність Дивізіону енергетичних та інфраструктурних проектів корпорації.
Голова Представництва компанії в Києві АКІЯМА Тецуо розповів керівництву Держінвестпроекту про досвід «Marubeni Corporation» з реалізації EPC-проектів (Інжиніринг, Поставка & Будівництво) у сфері енергетики в усьому світі. Примітно, що наразі основна частина проектів, 44%, припадає на Східну та Південно-Східну Азію. У Європі ж впроваджується лише 1% від їхньої загальної кількості.
«Так, одним із найважливіших EPC-проектів, що втілювалися в Європі, є «Gunfleet Sands». Це морська вітряна електростанція у Великобританії, яка розташована на відстані 7 км на південний схід від Кластону, на морі, у графстві Ессекс, і має потужність 172 МВт», – розповів АКІЯМА Тецуо.
А напередодні цієї зустрічі керівництво Держінвестпроекту ініціювало презентацію інвестиційного проекту української компанії «Райз», що належить до групи Ukrlandfarming.
Найближчим часом керівництво розгляне можливість участі в українському проекті.

В Україні створена перша інвестиційна онлайн-карта, – Держінвестпроект

Прісна спрага замореного «підросійського» Криму (чи вдасться півострову вирішити проблему прісної води без України)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers