rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Урочистий бенкет УІММ Представники Ради директорів Кредитівки «Самопоміч» та Фундації «Самопоміч» з великою приємністю долучились до вшанування і визнання митців нашої громади.
Title Title 
 Член Ради директорів Кредитівки
«Самопоміч»Олег Караван  з
привітальною промовою
 Володимир Попович
 Title Title
 Роксана Дикий-Пилипчак о. Ігор Кошик та п. Мотря Мельник
4 жовтня 2014 р. в Українському Культурному Осередку при парафії св. Володимира й Ольги в Чикаго відбувся вечір відзначення творчості трьох талановитих митців – Роксани Дикий-Пилипчак, Марти Городиловської-Козицької і Володимира Поповича. У минулому номері нашої газети ми дали барвистий репортаж. У цьому номері лише додатково хочемо розповісти про тих, хто підтримав це свято.
Дякуючи керівництву Українського Інституту модерного мистецтва, на чолі з головою управи д-ром Павлом Надзікевичем та Орисею Коссак-Кардосо, святковий бенкет зібрав разом українську громаду, представників духовенства, громадських організацій та генерального Консульства України в Чикаго, щоб разом відзначити їх і вшанувати їхню творчість.
Представники Ради директорів «Самопомочі» Ореста Фединяк, Христина Козій та Михайло Р. Кос, Віктор Войтихів, Олег Караван з дружинами від імені усієї Кредитівки «Самопоміч» та Фундації «Самопоміч» з великою приємністю долучились до вшанування і визнання митців нашої громади. Щиросердечна промова була виголошена віце-президентом Дирекції «Самопоміч», заступником голови Фундації «Самопоміч» та членом Ради директорів УІММ Олегом Караваном. У промові він сказав, що впродовж усієї своєї 63-річної історії існування Кредитівка «Самопоміч» намагається допомагати громадським організаціям та інституціям як морально так і матеріально, щоб вони могли процвітати в своїй діяльності, зберігати нашу історію, культуру та прадідівську мову.
Пан Олег відзначив, що дирекція Кредитівки завжди ставила допомогу молодіжним ансамблям і організаціям на перше місце серед головних пріоритетів. Також було сказано, що це велика приємність для представників Кредитівки – бути присутніми на бенкеті і вшановувати творчість молодих людей, яких УІММ і українська громада тут вшановує, бо вони заслужили собі цю гарну і щиру похвалу за їхню жертовну, невтомну і творчу працю, щоб наша пісня і наші чудові українські танки були прославлені в нашій громаді, американському середовищі, Європі і в нашій рідній Україні.
Крім того, представникам Кредитівки є особливо приємно, що громада вшановує і визнає мистецький досвід Роксани, Марти та Володимира в їхніх ще дуже продуктивних і творчих роках, коли вони є сильними і плідними в роботі, здатні надалі творити і вчити нашу молодь – наше майбутнє.
Від імені Каси «Самопоміч» подяка і визнання були складені особисто кожному з митців – пані Сяні та її талановитим студентам за їхню працю в нашім славнім ансамблі «Громовиця», за чудові концерти, надзвичайні подорожі до України, Європи, Канади та по Америці; пані Марті разом з Марком Міскевичем, Сянею та їхніми помічниками за велику творчу роботу зі численною Школою балету та народного танцю, де вже виховано два покоління танцюристів; пану Володимирові та його хористам за його зворушливі композиції і свіжий самобутній підхід до вже знаних пісень. А також була висловлена щира подяка дирекції УІММ за гарний і чудовий вечір, а від Фундації «Самопоміч» був складений грошовий дарунок на потреби Інституту.
Запрошуємо вас зайти на сторінку Кредитівки «Самопоміч» на Facebook: https://www.facebook.com/SelfrelianceFCU, щоб переглянути фотографії з цього чарівного вечора.
TitleTitleTitle
 Роксана Дикий-Пилипчак
з ансамблем «Громовиця»

 Роксана Дикий-Пилипчак, Володимир Попович Тамара Городиловська-Козицька
 Кредитівка «Самопоміч» під час бенкету
TitleTitleTitle
 Кредитівка «Самопоміч» під час бенкету Кредитівка «Самопоміч» під час бенкету  Кредитівка «Самопоміч» під час бенкету
TitleTitleTitle
 Управа УІММ Роксана Дикий-Пилипчак Марта Городиловська-Козицька
Прес-служба Кредитівки «Самопоміч»

Під Твій Божественний Покров припадаємо, Богородице…

Храмове свято у церкві святої Софії

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers