rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ .ТОП-10 причин для звільнення
Залишити поточне місце роботи хотів би кожен десятий працівник. Найбільш популярні причини для звільнення українських офісних співробітників: низька заробітна платня, відсутність перспектив кар’єрного зростання, конфлікти з керівництвом і неможливість саморозвитку. Такі дані були отримані під час опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.
Найближчим часом із поточного місця роботи хотіли би звільнитися 44% респондентів. Варто відзначити, що за рік цей відсоток не змінився, кількість бажаючих змінити місце роботи не зменшилась і не виросла. При цьому, 17% вже точно вирішили для себе це питання, ще 27% наразі не впевнені, але схильні до того, що звільнитися доведеться. 35% звільнятися наразі не будуть (17% – переконані в цьому, 18% – швидше за все, теж залишаться на попередньому місці роботи). П’ята частина опитаних офісних співробітників не змогли визначитися з перспективами зміни роботи.
Найпопулярніша причина для звільнення – фінансова. І хоча гроші – не завжди найголовніший привід бути незадоволеним своєю роботою, в кінцевому випадку, саме фактор грошей стає вирішальним під час ухвалення рішення. Низька заробітна платня дратує кожного другого респондента і стає причиною для звільнення в 79% випадків. А ось конфлікти з керівництвом, хоча й не виступають основним дратуючим фактором, все ж є в ТОП-3 причин для звільнення. Адже незадоволення якимось фактором на робочому місці може тривати довго, накопичуватися або навпаки спадати, але при цьому не ставати причиною для звільнення.
Фінансова причина звільнення – найпопулярніша серед працівників медичної галузі, сфери послуг і виробництва. Саме ці професійні групи найменш задоволені рівнем оплати своєї праці.
Є також певні регіональні відмінності в причинах звільнення співробітників. Так, якщо в Києві з фінансових мотивів звільняються 75% працівників, то в регіонах цей показник є значно вищим. Лідерство тримають західні регіони, де таких респондентів 83%.
Дані були отримані в результаті опитування зареєстрованих користувачів сайту hh.ua, проведеного в липні 2014 року. В опитуванні брали участь 1175 респондентів із різних регіонів України.
Джерело: www.hh.ua

Китай виробляє установки відновлюваної енергії і вибудовує енергетичну безпеку

Олег Гаврилишин: «Передусім потрібно провести дерегуляцію бізнесу»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers