rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Музейний бенкет з «Vyshyvanka Couture by Karavanska»
Title 
 Дизайнер з України Оксана
Караванська зі своєю колекцією
 Title
 Від імені Кредитівки «Самопоміч»
її віце-президент/секретар дирекції
Віктор Войтихів передає президентові
Українського Національного музею в Чикаго
Лідії Ткачук щедрий даток на потреби музею
 Title
 Подячний розпис дизайнера з
України Оксани Караванської
 Title
 Title
 Показ мод під час бенкету
В Українському Національному музеї у Чикаго відкрилася етновиставка – «Стильне сторіччя шляхетного одягу». Спонсор проведення – Кредитівка «Самопоміч»!
28 вересня 2014 р. в Українському Культурному Осередку відбувся благодійний бенкет. Щороку, саме у вересні, музей запрошує громаду на гостину, щоб поділитися теплом української культури, яке зігріває світ. Кредитівка «Самопоміч» завжди підтримує музейні події та виставки. Щедрий даток – $8,500 – напередодні було призначено музеєві на організацію виставки та бенкету, що зібрав понад 400 осіб. Також під час бенкету член дирекції Кредитівки Віктор Войтихів привітав музейників з успішною працею, передавши додаткових $5000 президентові музею Лідії Ткачук. Генеральний консул України в Чикаго Андрій Праведник та президент Фундації «Спадщина» д-р Юліан Куляс також приєдналися до привітань.
Темою показу моди було обрано гасло «Україна єдина». Потужний символізм, розмаїття кольорів та багатство фантазії – все це і є вишиванка – наш історичний скарб і наша гордість! Народний одяг з різних етнографічних регіонів України демонстрували красуні, які були учасницями конкурсу «Міс українська діаспора». Слід зазначити, що саме вихід в одязі з музейної колекції викликав шквал оплесків. Завдяки унікальності етностилю та неперевершеному талантові української жінки у Чикаго показали найкращі зразки одягу, створені у діаспорі. Вони і складають головну експозицію виставки.
Гості мали нагоду побачити «Vyshyvanka Couture by Karavanska». Вміння підкреслити національну самобутність вирізняють Оксану Караванську серед інших дизайнерів. Благодійна участь у музейному бенкеті та показ її колекції є найкращим прикладом служіння українській культурі, єднання з братами і сестрами в цей непростий для України час.
Кредитівка «Самопоміч» вітає Оксану Караванську у нашому місті та бажає творчих успіхів.
Фотограф Максим Прокопів зафіксував у світлинах незабутні миттєвості свята моди і краси.
TitleTitleTitle 
Прес-служба Кредитівки «Самопоміч»
Фотографії Максима Прокопіва

Вечір вшанування праці творців українського танцю та музики Українським Інститутом Модерного Мистецтва в Чикаго

Урочистий бенкет УІММ Представники Ради директорів Кредитівки «Самопоміч» та Фундації «Самопоміч» з великою приємністю долучились до вшанування і визнання митців нашої громади.

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers