rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Українці протидіють замаскованому «русскому міру»
Title 
 Євген Резвушкін розмовляє зобдуреними учасниками акції
 Title
 Сепаратисти зібрали одеситів на фальшивий «Марш миру»
 Title
 Лідер одеського Автомайдану Євген Резвушкін
Одесити постійно відчувають на собі досить своєрідну любов «братнього народу» сусідньої держави. Там усі ЗМІ в один голос називають Південну Пальміру російським містом, а нечисленні вилазки місцевих сепаратистів – боротьбою за торжество «русского міра». Ось і наприкінці вересня вони почастували своїх читачів повідомленням про, нібито, «масовий мітинг одеситів за автономію й особливий статус». Вони, мовляв, потерпають від правлячої нацистської хунти, насильницької українізації й утисків російськомовних громадян. Тож час посилати в Одесу російські військові загони миротворців.
На підтвердження своїх інсинуацій російські медійники тиражують картинки далеко не масових акцій, які відбулися в Одесі, на Соборній площі, 27 вересня. Організували для них ці картинки невідомі одеські сепаратисти, які напередодні свята Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього через соціальні мережі запросили мешканців міста на мітинг під лозунгом «Марш миру». Організатори акції старанно приховували, що це чергова акція вже збанкрутілих проросійських сил. У мережі запрошували на мітинг усіх бажаючих, обіцяючи за участь від 50 до 100 гривень.
Відгукнулися на це запрошення близько двохсот літніх людей та ще стільки ж студентів Південноукраїнського педагогічного університету імені Ушинського і Національного політехнічного університету. Студенти стверджують, що вони є активістами організації «Молодь! Громада! Влада!» і виступають за єдину Україну. Фактично всі ці люди вийшли на акції протесту проти російської агресії в Україні і були здивовані, що організатори вручали їм лише білі прапори з гербом Одеси та плакати з обтічними гаслами зупинити казна яку війну, яка, нібито, вбиває «наших братів». Тут не було ні державних символів, ні антипутінських гасел, якими рясніли багатотисячні акції, що відбулися в Одесі напередодні.
На картинках для російського глядача бракувало також розгону мітингувальників правоохоронцями та сутичок із ними активістів Майдану. Глядачі і читачі мали повірити авторам на слово, що учасники акції – палкі прихильники путінського проекту «русского міра», з яким він носиться, як дурень із писаною торбою. На його підтримку з бюджету РФ щорічно виділяються десятки мільйонів доларів США.
Та Україна вже давно відірвалася від «русского міра», який нині воює проти незалежності й соборності України, прагнучи її розчленувати. У цьому пересвідчилися й одеські майданівці, які прийшли на Соборну площу разом із своїм лідером Євгеном Резвушкіним. Він поспілкувався зі студентами, і ті заявили, що вони – палкі прихильники незалежності України, а довідавшись, що на мітинг їх запросили антимайданівці, ладні були побити їх за це. Але ті й носа тут не потикали. Обурені такою підступністю студенти покидали прапори на землю і розійшлися. Услід за ними, за порадою Євгена Резвушкіна, майдан залишили і пенсіонери.
Керівництво Одеської міліції висловило подяку «свідомим громадянам і активістам, які сприяють правоохоронним органам у дотриманні правопорядку й безпеки громадян, не дають радикально налаштованим особам дестабілізувати ситуацію в Одесі». Тож, хоч як би не маскувався пропутінський «русскій мір», українці вмить розпізнають цю лиху личину і дають їй відкоша і словом, і ділом.
Фото зі соціальних мереж

Пусто не буває. Особливості святих місць в українській політиці

Збори Постійної Конференції Українських Православних єпископів поза межами України

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers