rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ БРДМ для армії від одеського кота Яроша
Title 
 Кафе «У кота Яроша» в штабі «Ради громадської безпеки»
 Title
 Вороги України за ґратами вікна кафе «У кота Яроша»
Невичерпний оптимізм та іскрометний гумор – то справжня зброя у боротьбі з російськими агресорами, вважають одесити. Коли Володимир Путін ввів свої війська в Україну, вони одразу попередили його, розмістивши на білбордах звернення «Вова, не роби мамі нерви». А коли застереження не подіяло, то сотні патріотів вирушили в зону АТО. А там по агресорах уже палить вогнем новенький БРДМ, який цими днями надіслав бійцям одеський кіт Ярош.
Нині цей рудий красень – найулюбленіший кіт одеситів. Усі знають, що живе він на вулиці Жуковського, 36, де відкрив своє власне кафе «У кота Яроша». Цю жартівливу назву підказали йому активісти одеського Майдану – члени місцевого штабу «Ради громадської безпеки» та волонтери, які привозять сюди військову амуніцію й гуманітарну допомогу для воюючих у зоні АТО. Саме ж кафе – це лише кілька столиків, за якими вони мають змогу перекусити й випити по чашці кави. А за ґратами вікна його організатори помістили фотографії внутрішніх та зовнішніх ворогів України.
Title 
 Нічний спостережний пункт кота Яроша
Лідер перейменованого штабу Марко Гордієнко на своїй сторінці у Фейсбуці не нахвалиться своїм улюбленим Ярошем. А віднедавна у кота з’явився приятель – не менш патріотичний собака Даня. Обидва завжди радо вітають волонтерів, які привозять сюди допомогу від небайдужих одеситів для бійців АТО і прикордонників. Цими днями майже півтони гуманітарної допомоги було відправлено у Чаплинку, батальйону територіальної оборони «Тернопіль», де служать 27 одеситів. Потім бійцям 28-ї бригади було надіслано тисячу медичних джгутів.
Та найбільше кіт Ярош пишається тим, що на кошти його кафе було придбано новенький БРДМ. Даня теж цьому посприяв. Перед відправленням бойової машини на фронт кіт і собака по-господарськи оглянули її і перевірили, чи добре обладнана. Перед відправленням на передову екіпаж тепло попрощався з активістами Майдану, не оминувши своєю увагою і Яроша, і Даню. А ще бійці сфотографували цю парочку на свої мобільні телефони, щоб показати друзям на фронті.
Фото зі соціальних мереж

Великий сміттєвий ящик як інструмент вітчизняної політики

Мої враження з приводу річних зборів СКУ у Києві

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers