rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ На фестивалі УКРОП Путін зібрав 10 тис. грн. для Української Армії
Цими вихідними у Києві відбувся І-й Благодійний фестиваль УКРОП, метою якого було зібрати кошти для учасників АТО.
Впродовж двох днів фестивалю його відвідувачі мали можливість придбати етносувеніри, взяти участь у творчих майстер-класах та громадських дискусіях, послухати виступи літераторів та українських музикантів, скуштувати солдатської каші, а також зробити унікальні світлини з «опудалом-Путіна», зробивши при цьому благодійну пожертву.
Усі зібрані кошти, а їх, за попередніми підрахунками, виявилося близько 200 тис. грн., будуть скеровані на потреби учасників АТО.
Як зазначила засновник Благодійного фонду «Волонтерська сотня. Україна Світ» Олена Масоріна, кошти будуть розподілені між бригадами та добровольчим батальйонами, якими опікується фонд.
Найбільше грошей для бійців зумів залучити стенд дизайнерки Ольги Навроцької та фотостенд із пластмасовим Путіним. Останній залучив майже 10 000 грн.
На зібрані УКРОПом кошти буде закуплено необхідне для бійців обладнання, засоби захисту та зв’язку.
Фінансовий звіт з копіями платіжних документів буде викладено на сайті організаторів та партнерів фестивалю, а також на офіційній сторінці УКРОПу https://www.facebook.com/ukropfest.
Ініціатор фестивалю Івона Костина повідомила, що цей захід був першим, але не останнім. Незабаром планується провести УКРОПи в різних містах України.
Крім того, вже наприкінці вересня відбудеться Благодійний аукціон «УКРОП».
«Частина лотів залишилися не проданими, крім того, до нас під час заходу звернулися кілька колекціонерів та художників, які виявили бажання надати нові. Тому ми вирішили наприкінці місяця зробити окремий івент», – повідомили організатори.
Організатори та партнери фестивалю: спільна команда Гоголь-фесту, Волонтерської сотні Україна-Світ, Ініціативи ВОЛЯ, Мистецького арсеналу, Спільноти Безкоштовних курсів української мови, Spilno.TV, та інші.

Тітушки на всі часи??? Хто стоїть за побиттям журналістів «Spilno. TV» у Києві 15 серпня

Бал кремлівських сатаністів в Донецьку на День Незалежності, або як фашисти антифашистський мітинг проводили

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers