rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Одеські овечки закликають
У ці погожі дні на зеленому газоні перед входом до Одеського художнього музею випасається мальовнича отара з 34-х овечок. Усі вони виготовлені з пластика у натуральну величину і стилізовані під різні країни світу.
 Title
 Фото автора
Прибули вони сюди з Тарутинського району Одещини, де художники під час пленеру в Центрі етнографічного, зеленого, сільського туризму і сімейного відпочинку розписали овечок олійними та акриловими фарбами. Що не баранець – то інша країна. Тут є україночка у віночку із зображенням на боку славнозвісного козака Мамая, француз, що пишається Ейфелевою вежею, ізраїльтянин, який вихваляється улюбленим народним танцем «сім сорок», колоритні азербайджанці, австрійці, японці…
За словами завідуючої виставковим відділом музею Галини Богуславської, це тимчасове пристановище овець. У Південну Пальміру вони прибули для участі у святкуванні Дня міста. Якою буде їхня креативна акція, поки що секрет. Але вже й баранцям ясно, що сила в єдності, а дружній отарі й вовк не страшний. Тож інтернаціональна отара своєю появою на святі фактично закликатиме людей усього світу єднатися.
Фото автора

Одесу прикрасить триметровий соколиний герб України

Одесити на допрем’єрній виставі «Готель Європа» зібрали кошти на АТО

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers