rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Tollway провела виїзні презентації I-PASS у Markham

Illinois Tollway проведе другу виїзну презентацію I-PASS цього тижня у Markham, щоб дати мешканцям, місцевим власникам бізнесу і зацікавленим сторонам скористатися можливістю отримати I-PASS, дізнатися і забезпечити зворотний зв’язок щодо діяльності агентства, яке планує відкрити електронну систему оплати на новій розв’язці Tri-State Tollway (I-294) / I-57, яка запрацює у жовтні.

Illinois Tollway організовує три виїзні презентації I-PASS у серпні в південній частині Чикаго, біля нової розв’язки I-294 / I-57. Виїзна презентація I-PASS відбудеться 21 серпня, о 6 год. вечора, – у громадському центрі Posen, 14401 Campbell Ave., Posen.
«Ми хочемо, щоб наші клієнти у південному Чикаго знали про переваги отримання I-PASS і висловили свою думку про наші плани відкрити цю нову електронну розв’язку», – сказав Kristi Lafleur, виконавчий директор Tollway. «I-PASS на сьогодні є кращим способом подорожувати Іллінойсом. Tollway – це швидше, безпечніше і зручніше, економить людям час і гроші».
Під час виїзних презентацій учасники зможуть відкривати нові рахунки I-PASS, надаючи деяку базову інформацію і сплачуючи $50 ($10 депозит/$40 передоплата) для отримання транспондера I-PASS. Персонал Tollway намагатиметься зібрати інформацію від членів спільноти про те, як агентство може покращити свої плани щодо відкриття нової розв’язки і відповісти на питання про те, як уникнути порушення оплати; тому водії готуються до відкриття нової розв’язки цієї осені.
Нова розв’язка I-294/I-57 вартістю $719 млн., четверта електронізована розв’язка у системі Tollway, є частиною Move Illinois: The Illinois Tollway Driving the Future, 15-річної капітальної програми Tollway, кошторис якої становить $12 млрд. Розв’язка створить довготерміновий очікуваний зв’язок між двома великими штатами в південній частині Чикаго, що дозволить вирішити проблему завантаженості на місцевих маршрутах, сприятиме економічному розвитку та підвищить загальне транспортування в усьому регіоні.
Це перший міждержавний зв’язок у системі Tollway, де немає платних пунктів збору плати на магістральних шосе для клієнтів, які хочуть платити готівкою. Клієнти Tollway, які бажають платити готівкою, щоб подорожувати між I-294 і I-57, все ще матимуть можливість зробити це на 159th Street Ramp Toll Plaza або біля 163rd Street Toll Plaza. Наразі використовують саме такі маршрути.
Цієї осені клієнти, які використовуватимуть розв’язку I-294 / I-57 без I-PASS, матимуть 30 днів з дня неоплати за користування платною дорогою, щоб оплатити онлайн – до семи днів на всіх інших частинах системи Tollway. Ця розширена, обмежена в часі, пропозиція закінчується 31 грудня 2014 року. Починаючи з 1 січня 2015 року, клієнти без I-PASS, які використовують розв’язку I-294 / I-57, матимуть сім днів, щоб оплатити свої неоплачені рахунки.
Тарифи I-PASS для нової розв’язки становитимуть 75 центів для автомобілів і $1,50 для клієнтів, які сплачують свої неоплачені рахунки онлайн. Ставки для вантажних автомобілів будуть варіюватися від $1,50 до $4,00 протягом денних годин, із нічними знижками.
Illinois Tollway керує найбільшою електронною системою оплати за проїзд, з більш, ніж 87 відсотками усіх платних операцій, здійснених в електронному вигляді через I-PASS або E-ZPass. Наразі діє більше, ніж 5 млн. активних транспондерів I-PASS і майже 3,6 млн. активних рахунків I-PASS у всій країні.
Крім участі у виїзних презентаціях I-PASS, водії мають кілька варіантів, щоб отримати транспондер I-PASS, зокрема, в режимі онлайн через веб-сайт платної дороги за адресою www.illinoistollway.com, за телефоном: 800-UCI-PASS (800-824-7277) у будні з 6 год. ранку до 10 год. вечора та у вихідні дні – з 8 год. ранку до 5 год. вечора або особисто в одному з Центрів обслуговування клієнтів Illinois Tollway, або в одному з майже 200 магазинів Jewel-OSCO в Іллінойсі.
Крім того, для відкриття нової розв’язки I-294/I-57 Tollway відкриває новий центр тимчасового обслуговування клієнтів, який працюватиме з вересня до листопада. Цей тримісячний супутниковий центр, розташований у серці південного Чикаго, обслуговуватиме місцевих клієнтів, які захочуть отримати I-PASS, оплатити свої неоплачені рахунки або отримати іншу допомогу.

США повинні готуватися до протистояння тіньовим гібридним війнам

У фокусі – Америка

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers