rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Кредитівка «Самопоміч» підтримує культурно-мистецькі проекти Українського Національного Музею

Фотовиставка «Україна очима Національного географічного товариства» відкрилася 27 червня в Українському Національному Музеї в Чикаго (УНМ). Тут представлено 40 світлин, відзнятих в Україні фотографами товариства «National Geographic», починаючи від серпня 1918 року до жовтня 2013 року. Це – спільний проект Посольства України у Вашингтоні, Генерального консульства України у Чикаго та Українського Національного Музею у Чикаго (УНМ).

  Title
 

 

«Україна сьогодні у центрі уваги світової спільноти.

Прикметно, що день відкриття співпав з історичною подією – Україна стала асоційованим членом Євросоюзу», – сказала президент музею Лідія Ткачук, відкриваючи виставку. Серед гостей – генеральні консули України Андрій Праведник та Литви Маріус Гудинас. Пан Праведник розповів про інтерес до цієї виставки, адже її побачили у багатьох містах Америки – попереду Нью-Йорк та Філадельфія. Представник литовської держави М. Гудинас, як і всі литовці, вірить у європейське майбутнє України і тому визнав за необхідне бути у цей вечір з українською громадою. Відповідно було обрано візитівку виставки – фото кримського замку «Ластівчине гніздо».

Куратор Марія Климчак та музейний співробітник Роксолана Козицька провели екскурс в історію України через фотографії. З привітанням виступив Володимир Тюн, директор відділу маркетингу Кредитівки «Самопоміч», яка є спонсором проведення виставки.

«Через видання «National Geographic» кілька поколінь українців у США відкривали для себе цікаву інформацію про Україну», – вважає В. Тюн. Музичний супровід на саксофоні та сопілці музиканта Андрія Чуйка додав цій події урочистої святковості.
Журнал «National Geographic», заснований у 1888 році, є офіційним виданням Національного географічного товариства США. Нині журнал видають сорока мовами, щомісяця він охоплює аудиторію в більш, ніж 60 млн. людей. Навесні 2013 року вийшов перший номер українською мовою. Український Національний Музей (УНМ) закликає діаспору передплачувати українське видання «National Geographic».

Виставка триватиме до 25 серпня. Адреса музею: 2249 W.Superior St. Chicаgo, IL, 60612.

 

Title
 Title
 Київ, 1918 р.  Візитівка виставки: фото кримського замку
«Ластівчине гніздо»
Title  Title  Title   
     Львів – 80-і роки, Площа Ринок  
Title  Title
  

Прес-служба Кредитівки «Самопоміч»

Володимир Монастирецький. Виставка малярського мистецтва в Чикаго «Вікно в Downtown»

Українці Чикаго молебнем-протестом вшанували пам’ять пасажирів збитого рейсу MH-17

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers