rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Ініціатори «Одеської Народної Республіки» дістали відкоша від «Республіки Привоз»

Квітнева затія проросійських сепаратистів із проголошенням на антимайдані самозваної «Одеської Народної Республіки» одразу ж із тріском провалилася. А одеські дотепники на противагу їй тоді створили свою «Республіку Привоз». Замість двоголового орла її гербом стала курка. Водночас, одесити попередили агресора Владіміра Путіна, написавши на білбордах зрозумілою йому мовою: «Вова! Не делай маме нервы!»

  Title
  Одесити надають перевагу
улюбленому Привозу

Але спецслужбам Росії почуття гумору та здорового глузду не притаманні. Улітку вони створили глибоко законспіровану мережу резидентури з метою захоплення влади й проголошення маріонеткової «Одеської Народної Республіки». 9 липня співробітники СБУ в Одесі затримали організатора диверсійно-підривної мережі – громадянина Російської Федерації Олександра Якименка та співорганізатора – українця Юрія Трофимова. Під час обшуку у них вилучено надруковані в Росії методичні рекомендації з розвідувальної підготовки, детальні топографічні карти з позначками дислокації військових і стратегічних об’єктів області, дані про системи захисту, списки бойовиків серед мешканців регіону з їхніми позивними й диверсійними завданнями. У затриманих вилучено зброю – бойові й травматичні пістолети та набої. Знайдено також документи про фінансування цієї мережі з Росії та розписки в отриманні коштів.
Служба безпеки України визначила, що штаб резидентури налічував до 50 осіб. Кожному була відведена своя роль у запланованому заколоті. Сім бойових груп із дня на день очікували сигналу з Росії про початок терористичних акцій щодо органів влади, посадових осіб та іноземних громадян. Планувалися й диверсії на об’єктах життєзабезпечення області.
Нині в рамках кримінального провадження проводяться допити, СБУ встановлює й затримує спільників диверсантів. Вона вже зруйнувала плани російських спецслужб, які готувалися до створення «Одеської Народної Республіки». А спільниками наших правозахисників стали активісти місцевого Євромайдану та «Республіки Привоз».

Title  Title
 Речові докази злочину російських диверсантів Речові докази злочину російських диверсантів

 

Фото зі соціальних мереж

Олеже Сенцов, Україна з тобою!

Російські бомбардувальники і сферичні коні в вакуумі: знайдіть десять відмінностей

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers