rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Молодіжні організації звернулися до міжнародної спільноти стосовно арешту Надії Савченко
Українські молодіжні організації за ініціативи «Батьківщини Молодої» підписалися під зверненням до міжнародної спільноти стосовно арешту українського офіцера Надії Савченко Російською Федерацією. Про це сьогодні вони повідомили на прес-конференції в «УНІАН».
 «Закликаємо міжнародну спільноту вжити необхідних заходів для якнайшвидшого скасування висунутих Росією незаконних звинувачень українському офіцерові Надії Савченко, звільнення її з російської в’язниці та повернення до України. У випадку підтримки дій Кремля, які суперечать нормам міжнародного права та порушують права людини, заявляємо про припинення будь-якої співпраці на рівні національних організацій з російською стороною», – йдеться у зверненні.
Своєю чергою, Голова «Батьківщини Молодої» Іван Крулько наголосив, що вся українська молодь об’єдналася проти незаконного утримання українського офіцера та абсолютного ігнорування міжнародного права з боку Росії. За його словами, молодь висуває конкретні пропозиції до міжнародного співтовариства щодо реакції на дії агресора – Російської Федерації.
Так, враховуючи здійснення з боку Росії міжнародних злочинів та вчинення дій, які загрожують миру та безпеці в Європі, молодіжні лідери закликали міжнародну спільноту:
1) визнати Росію як державу, яка підтримує і фінансує тероризм;
2) виключити Російську Федерацію з Ради Європи та усіх її органів;
3) виключити Національну раду молодіжних і дитячих об’єднань Росії з Європейського Молодіжного Форуму;
4) докласти зусиль для запровадження третього етапу санкцій проти Росії з боку США та Європейського Союзу.
Молодіжні організації скерують звернення до Ради Європи, Верховного комісаріату ООН з прав людини, Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ), Європейського молодіжного форуму, міжнародних правозахисних організацій «Freedom House» та «Amnesty International», Міністерства закордонних справ України.
Звернення підтримали лідери Українського молодіжного форуму, Української студентської спілки, «Пласту» та низки інших студентських, молодіжних та скаутських організацій.
Прес-служба БМ

Про національну зраду

Залишитися в історії

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers