rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Пам’ять \ Постать \ Володимир Семистяга живий, однак перебуває у катівні

30 червня 2014 року в ЗМІ з’явилась інформація, що в катівні СБУ м. Луганська 27 червня помер голова Луганського обласного товариства «Просвіта» Володимир Семистяга, якого 23 червня заарештували терористи з ЛНР.

Терористи зробили обшук в його квартирі та в Канадському центрі «Відродження». Вилучили документацію, прапори, гучномовці, ноутбук, фотоапарат, фотолітопис, книги, списки просвітян, які брали участь в акціях на захист суверенної соборної української держави. При проведенні обшуку в помешканні В.Ф. Семистяги вилучили навіть продукти та особисті документи, зокрема, і паспорт. Очевидно, що саме послідовна державницька позиція стала причиною його полону. До того ж, у Володимира хворе серце, і він потребує щоденного прийому ліків. Мабуть, ця обставина та можливі катування стали причиною того, що в ЗМІ поширилась інформація про його смерть у катівні ЛНР.
Як стало відомо з достовірних джерел, Володимир Семистяга живий, але його насильно продовжують утримувати в катівні Луганської обласної державної адміністрації як небезпечного злочинця та шпигуна.
Сподіваємось на якнайшвидше звільнення відомого просвітянина Володимира Семистяги та покарання тих, хто глумився над ним, причому, навіть під час оголошеного Президентом України Петром Порошенком перемир’я.

Марія Олійник

Слово з нагоди 100-річчя маестро Степана Кореня

Патріарх українського патріархального руху. Слово з нагоди 90-річчя ред. Миколи Галіва

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers