rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ В Україні відкрито польську школу зі залучення інвестицій

Львівський та Івано-Франківський регіональні центри з розвитку та інвестицій Держінвестпроекту долучаться до реалізації польського проекту «Школа залучення інвестицій для західноукраїнських органів місцевої влади». 24 червня 2014 року в Івано-Франківську відбулася конференція-відкриття цього проекту, – повідомив Директор департаменту державної інвестиційної політики Держінвестпроекту Василь Федюк.

 Title 
  

За його словами, проект виконує Малопольський інститут територіального самоврядування та адміністрації FRDL MISTiA з Кракова спільно з львівським Інститутом політичних технологій. Він триватиме впродовж 2014-2015 років за фінансування Міністерства закордонних справ Республіки Польща.
«Проект має на меті підтримати місцеву владу малих міст Західної України у залученні іноземних інвестицій. Завдяки проекту буде професійно підготовлено інвестиційні пропозиції для 10 західноукраїнських міст. Крім того, польські й вітчизняні фахівці в сфері залучення інвестицій ділитимуться знаннями та досвідом із місцевою владою й неурядовими інституціями про локальні інвестиційні можливості, інструменти залучення інвесторів», – розповів В. Федюк.
Під час конференції, яка відбулась у форматі круглого столу, було обговорено основні бар’єри для інвестування в Україні та в регіоні, методи створення інвестиційної пропозиції, очікування й мотивації для інвестування на території нашої держави. Разом з тим, було презентовано результати дослідження інвестиційних перешкод та потреби 31-го малого міста зі семи областей Західної України.
Захід зібрав близько 50 учасників із Польщі, Львівщини і Прикарпаття, серед яких – топ-менеджери компаній з іноземним капіталом, які працюють в Україні; представники органів місцевої влади, місцевих рад, громадських організацій та інші.

Події в Україні

Події в Україні

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers