rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Коломойський оголосив сафарі на «зелених чоловічків»

Повідомлення про те, що глава Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський у зв’язку зі загостренням сепаратизму у східних регіонах України вирішив виплачувати винагороду за кожного спійманого «зеленого чоловічка», а також за вилучену зброю, неабияк переполошило Москву. Цим вона сама себе видала, бо досі Владімір Путін і його підспівувачі облудно стверджували, що російських військових, тим паче, есбеушників, на материковій території нашої країни немає і духу. Тож ставши на захист своїх «зелених чоловічків», вони лиш потвердили справедливість приказки: на злодієві шапка горить.

Свій намір бізнесмен Комомойський пояснює бажання протидіяти Росії, яка щедро платить за активність радикалів і диверсантів, що здійснюють збройні провокації, захоплюють адміністративні приміщення, беруть у полон журналістів. «Сезон полювання на «зелених чоловічків» офіційно відкрито, – повідомив Коломойський і додав – Прохання ловити саме диверсантів-«москалів», а не всіх росіян підряд. За даними спецслужб, в Україні діють більше, ніж 1000 диверсантів РФ. Тож, пильнуйте й полюйте, панове».
Першу виплату за спійманого російського диверсанта у сумі $10 тисяч Коломойський уже справно виплатив 18 квітня. Передбачені також виплати за кожен вилучений автомат – $1000, кулемет – $1500, гранатомет – $2000. На протидію воєнізованим сепаратистам «Правий сектор», спільно з міліцією та спецназом, розгорнув операційну базу на Сході України. А матеріально мотивовані мешканці Донецької області вже допомогли правоохоронцям затримати групу російських диверсантів, не забувши при цьому нагадати Ігореві Коломойському про винагороду.
Дніпропетровська облдержадміністрація з власної ініціативи вирішила також виплатити 500 000 гривень військовій частині за героїзм, виявлений її солдатами в Маріуполі, які відбили атаку самооборони і не дозволили захопити цей підрозділ.

Title  Title

 Плата за знешкодження «зелених чоловічків» 

 Ігор Коломойський та Ермек Тайчібеков 

Росія не забарилася з адекватною відповіддю Ігореві Коломойському. Спромоглася ж вона лише на поливання його брудом у ЗМІ та на заморожування однієї з філій Приватбанку, який належить бізнесменові. Натомість, проросійський казахстанський підприємець, симпатик Путіна Ермек Тайчібеков, заявив, що заплатить мільйон російських рублів тому, хто зловить або ліквідує главу Дніпропетровщини. Його підтримали й інші україноненависники у Росії та Казахстані, і вже невдовзі Тайчібеков зібрав понад шість мільйонів рублів. «Сезон полювання», як написав він у соціальній мережі Фейсбук, відкритий до 1 травня нинішнього року.
Цей бізнесмен з Алма-Ати відомий як автор ідеї входження Казахстану до складу Російської імперії на правах губернії. Не визнає він і незалежної України. За його словами, територія, яка нині називається Україною, є зроду-віку російською землею. Тайчібеков радить Путіну ввести війська в Україну, «щоб тут запанував мир, порядок і згода громадськості». А кінцеву мету цей українофоб бачить у проведенні референдуму, на якому український народ добровільно приєднається до Росії.
Монархісту Тайчібекову забракло кебети, щоб зрозуміти, що своїм захистом «зелених чоловічків» він ще раз довів, що це – заслані Путіним озброєні диверсанти, проти яких і оголосив сафарі Ігор Коломойський.

Фото зі соціальних мереж

Неопалима візитка як талісман проти нечистої сили

«Хазяїн Донбасу» мусить сісти: або за стіл переговорів або...

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers