rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ Дачі Путіна

Палац для молодят Путіна і Кабаєвої, імператорський палац для Путіна під Санкт-Петербургом, на який скинулись олігархи, та інші візитівки режиму.

Крим ще не встиг стати Росією, як у колі самопроголошеного прем’єр-міністра автономії Сергія Аксьонова («Гобліна») заговорили про необхідність створення дачі для Володимира Путіна. Під неї планують віддати пансіонат «Гліцинія» (на фото), який належить Держуправлінню справами президента України, а за часів СРСР його полюбляв Леонід Брєжнєв.
Десять років тому Леонід Кучма навіть дозволив продаж росіянам цього пансіонату, й операція вартістю 78 млн. грн. була вже на фінальній стадії – росіяни перерахували третину суми. Однак Майдан зробив президентом Віктора Ющенка, а той наклав вето на оборудку, і пансіонат повернули Україні через суди.
Тепер Путін загарбав Крим, і можна не сумніватись, що віднині жоден суд не заборонить йому створення чергової резиденції на захопленій території. Буде вона в «Гліцинії» чи де інде – не важливо. Головне, що вона буде. Оскільки Путін керується принципом «я каждый камень, как кобель, в тебе пометил, Коктебель». Всюди, де його нога затримується довше, ніж на добу – виростають резиденції.
Загалом, Путін має в Росії 20 резиденцій у різних куточках Росії. Серед усіх президентів світу більше має тільки лідер Північної Кореї. Пропонуємо насолодитись переглядом деяких з путінських дач.

  Title
  

Резиденція у Прасковеєвці, Краснодарського краю, за $1 млрд.
Офіційно у Путіна заперечують стосунок до цього палацу на ділянці 68 га. Неофіційно в Росії вважають, що це палац для молодят – Путіна і гімнастки Аліни Кабаєвої. Офіційно про це більше не згадують, бо опозиційний політик Борис Нємцов за документальні свідчення цього факту отримав 15 діб тюрми.
Янукович, зі своїм жлобським «Межигір’ям», мав би просто вдавитись від заздрощів. Хоча при його відсутності смаку він навряд чи зрозуміє, про що тут йдеться. Бо у Віктора Федоровича теж дороге все було, навіть люстри з позолотою за 8 мільйонів євро.

Title  
  

Резиденція «Місячна поляна» на горі Фішт, під Сочі
На 105 гектарах Путіну звели гірськолижну дачу, приурочивши будівництво до зимової Олімпіади в Сочі. Щоб обійти власну заборону на будівництво у цих заповідних місцях, «Місячну поляну» збудували під виглядом полігона наукового центру «Біосфера». А потім передали на баланс Управління справами президента Росії. Замовником будівництва була «Роснефть» Ігоря Сєчіна. Будували югославські робітники за фінським проектом. Вартість будівництва невідома, однак лише дорога до резиденції коштувала близько $70 млн.

  Title
  

Резиденція «Ново-Огарьово», під Москвою
Путін постійно живе на Рубльовці, на відстані 30 кілометрів від Москви. Це радянська держдача, яку він облюбував не тільки для проживання, а і для офіційних зустрічей.

Title Title 
  

Костянтинівський палац у Стрельні, під Санкт-Петербургом
Ну що ж за імператор без власного палацу від вірнопідданих? Кілька нафтогазових компаній Росії скинулись на $200 мільйонів і спеціально для Путіна звели цей палац на ділянці 140 га. У 2010 році для нього було куплено на аукціонах картин на $20 мільйонів.

 Title 
  

Резиденція «Бочаров ручей», під Сочі
Кажуть, це улюблена резиденція Путіна для літніх відпусток. Тут він також проводить офіційні зустрічі.
Мораль цього огляду наступна: Путіну дуже страшно втратити таку купу «золотих батонів». Тому він душить і душитиме будь-яку можливість свого повалення. Тепер у Москві планують зробити своє антимітингове законодавство ще жорсткішим – передбачено карну відповідальність і до 5 років тюрми.

Автор: Юрій Ніколов
Джерело: «Наші Гроші»

Збагачувальні комбінати Єфремова

Як Янукович обкрадав шахтарів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers