rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Осередок Спілки Української Молоді Америки (СУМ) ім. Миколи Павлушкова в Чікаґо влаштував новорічний баль
Чікаґо – Осередок Спілки Української Молоді Америки (СУМ) ім. Миколи Павлушкова в Чікаґо влаштував новорічний баль «Маланку» 25-го січня 2014-го р. який, відбувся в готелі Sheraton Chicago Hotel and Towers.  З 6-ої години вечора, гості насолоджувалися коктейлами і закусками у вітальні Chicago Ballroom.  Рідні й знайомі зібралися щоби протягом години спілкуватися один з одним та приготовитися до зустрічі нового року.  Відкриваючи урочистого вечора, ведучий, Юрій Стрільчук, привітав поверх 350 присутних гостей.

Найбільш очікуваною подією вечора була презентація дев`ятьох красивих дебютанток, СУМ-івок з осередків СУМ в Чікаґо та Палатайні.  Хореографом презентації була Адріяна Караван, яка також виконує обов`язки спів-хореографа танцювального ансамблю «Іскра» при Осередку СУМ ім. полк. Дмитра Вітовського в Палатайні.  Довголітна виховниця багатьох цих дебютанток, Іванка Браєн, поґратулювала і побажала їм успіхів в майбутних заняттях та щоб залишилися активними членами СУМ-у.  Після представлення кожної дебютантки, вони отримали традиційну стрічку та привіт від голови Осередку СУМ ім. Миколи Павлушкова, Павла Бандрівського, від голови Осередку СУМ ім. полк. Дмитра Вітовського, Мирона Васюнця, і від виховниці роя «Зозульки», Іванки Браєн.  Кожна з дебютанток привітала присутніх глибоким поклоном, а їх батьки поглядали на них з погордою.
Адріяна Караван перебрала ведення презентацією дебютанток, запрошуючи батьків провадити своїх дочок до танцю, а це гарно схореографований вальц який закінчився люблячим поцілунком батьків.  Відтак дебютантки подарували своїм матерям троянду як ознака подяки за їхню любов та підтримку.
Тоді вся увага присутніх буля звернена до дебютанток та їхніх ескортів, які виконали  традиційний вальц.  Чарівна хореографія складалася з випрацюваними складниками, поворотами, спусками та уклонами.  За їхню елеґантність, поставу і красу, родини, товариші й гості подарували їх гучними та довготривалими оплесками.
Павло Бадрівський привітав всіх гостей найщирішими побажаннями в новім році.  Складаючи признання дебютанткам він побажав їм успіхів при переході від дитинства до зрілости.  Відтак виступив особливий гість з України, депутат Верховної Ради України та заступник команданта самооборони Майдану, Олег Медуниця, один з відродителів СУМ-у на Сумщині в 1990-ому р.  Він зложив свої побажання присутнім та передав привіт в імені київського Майдану.  Вечірню гостину відкрив молитвою всечесніший отець Олег Кривокульський, настоятель парафії свв. Володимира і Ольги.  Після вечері, улюблена чіказька оркестра «Клопіт» насолоджувала присутніх музикою до танців.  Готуючись до зустрічі нового року опівночі, гості прибралися святковими капелюхами та нашийниками.  На пошану українського Майдану, святочна громада зустріла новий рік зі співом українського гимну.  Опісля всі весело обнімалися, цілувалися та зичили один одному здоровля та многоліття.  Очевидно, вечір не закінчився без виконанням традиційної коломийки молодими танцюристами.  
Щира подяка та признання належиться всім тим які спричинилися до цього веселого і успішного вечора, а особливо членам маланчиного комітету, який сладався з таких осіб: Діяна Вруська (голова) та члени Христина Хиляк, Надя Дудич-Дібартоло, Адріяна Караван, Христина Офишер, Олена Василик та Наталя Видмар.
Управа Осередку СУМ ім. Миколи Павлушкова складає щиру подяку своїм членам за їхню посвяту та старанну працю протягом року.  Особлива подяка належиться батькам за їхню співпрацю та за те що приводять своїх дітей на СУМ-івські заняття, нашим добродіям за  їхню наполегливу підтримку і довіря, та нашим духовним опікунам за їхні молитви та постійний нагляд.  Ще раз висловлюємо нашим дебютанткам щиросердечні побажання на світле і священне майбутнє.

Відзначення 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка в Українському Інституті Модерного Мистецтва в Чикаго

Васильку, тобі вклоняється Чикаго

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers