rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Святкуємо \ Борисові Антоновичу – Другові-ювіляру моє дружнє посланіє – вітання зі 70-річчям
Шановний, любий Друже Борисе! Ось і промайнули лише 70 Ваших щасливих літ...
Ви є щасливим, бо зуміли стати гідним нащадком талановитої, відданої українській справі та всім людям всесвітньовідомої родини подвижників Антоновичів – славного Вашого батька Адама, його братів Мирослава, Омеляна та родини Охрімовичів по материнській лінії.
Це – щасливі роки, оскільки Ви зуміли зробити для громади та людей чимало своєю різнобічною діяльністю як професіонал, політик, як громадський діяч і меценат. Подяка Вам за цей великий послужний список славних справ.
Ви є щасливим, тому що вмієте брати від життя його дари. Ваша різнобічна зацікавленість варта подиву: подорожі, малярство, музика, природа, спорт, здоровий спосіб життя... Це щастя – зберегти і по сьогодні цю невтомну молодечу допитливість, жагу до життя, вміти і сьогодні зі завмиранням серця чути музику лету журавлиного ключа понад лісовими хащами Массачусетсу...
Ви є щасливим, оскільки маєте справжню українську родину: відданого друга, невтомного помічника та однодумця – дружину Орисю, сина, доньку, онука. Не той справжній українець, що має предків українців, а той, хто виховав українцями нащадків...
Бог обдарував Вас щасливим даром дружби, вмінням знаходити цікавих людей. Це – феноменально – мати друзів у різних куточках планети. З-за океану прибули вони на і на цьогорічний ювілей.
Зі свого боку, маю щастя знати Вас і Вашу родину як непересічних людей моїх власних «еврик» (відкриттів), які стали героями мого збірника нарисів «Еврика» про видатних діячів української діаспори. Маю щастя називати Вас з пані Орисею своїми друзями. Ніколи не забудуться ваша дружня увага і допомога в перші роки перебування на цих теренах, які продовжуються з такою ж вірністю до цього часу. Не забудеться і те, що Ваше подружжя не зупинила відстань з Чикаго до Києва, щоб взяти дружню участь у презентації моєї «Еврики». Важко перерахувати всіх діячів культури з України, кому ваша родина приділяла увагу і надала практичну допомогу.
Зичу Вам, любий Друже Борисе, зберегти на довгії роки волю і бажання піклуватися про своє здоров’я, допитливість та сьогоднішню жагу до всіх проявів життя та здійснити ще багато добрих справ. Бо лиш це робить нас щасливими в роки третьої молодості. Многая Літа!
З повагою, вдячністю, захопленням та масою інших найкращих побажань – Лідія Корсун

Бурлюки: два листи

Прикмети, звичаї та обряди на Великдень

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers