rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Вибори \ Джо проти Хосе

Є дві сім’ї з умовними назвами: «Джо-легал (громадянин)» та «Хосе-нелегал». Обидві родини включають двох батьків, двоє дітей, які живуть у Каліфорнії або Флориді, або Пенсільванії, або Небрасці – значення не має.
Джо-легал працює на будівництві, має номер соціального страхування (SSN) і заробляє 25 доларів за годину (без податків).
Хосе-нелегал також працює на будівництві, не має номера соціального страхування та заробляє 15 доларів готівкою «в конверті».
Готові? Тепер – увага...
Джо-легал: 25 доларів за годину х 40 годин = 1000 доларів на тиждень або 52 тисячі доларів на рік. Тепер відніміть 30% на податки штату і державі; Джо-легал тепер має 31231 доларів.
Хосе-нелегал: 15 доларів за годину х 40 годин = 600 доларів на тиждень або 31 тисяча доларів на рік. Хосе-нелегал не платить податки. Хосе-нелегал тепер має 31200 доларів.
Джо-легал платить за мінімальну медичну та стоматологічну страховку з обмеженим покриттям для своєї сім’ї 600 доларів на місяць або 7200 доларів на рік. Джо тепер має 24031 доларів.
Хосе-нелегалу повністю покривається медичне і стоматологічне страхування через державні та місцеві клініки та лікарні швидкої допомоги за ціною 0 доларів на рік. Хосе-нелегал все ще отримує 31200 доларів.
Джо-легал заробляє занадто багато грошей і не має права на продовольчі талони або забезпечення продуктами (welfare). Джо-легал витрачає 500 доларів на місяць на їжу або 6000 доларів на рік. Джо-легал тепер має 18031 доларів.
Хосе-нелегал не має задокументованих доходів і має право на отримання талонів на харчування, WIC і забезпечення продуктами. Хосе-нелегал все ще заробляє 31200 доларів.
Джо-легал платить за оренду 1200 на місяць або 14400 доларів на рік. Джо-легал тепер має 9631 доларів.
Хосе-нелегал отримує федеральну субсидію на оренду (Federal Rent Subsidy) в розмірі 500 доларів на місяць. Хосе-нелегал сплачує ці 500 доларів на місяць або 6000 доларів на рік. У Хосе-нелегала й досі є 31200 доларів.
Джо-легал платить 200 доларів на місяць або 2400 доларів на рік за страхування автомобіля. Частину від цього складає страхування незастрахованих автомобілістів. Джо-легал тепер має 7231 доларів.
Хосе-нелегал каже: «Нам не потрібно це смердюче страхування!» і далі має 31200 доларів.
Джо-легал повинен заробити свої 7231 доларів, щоб оплатити комунальні послуги, бензин і т. д.
Хосе-нелегал повинен заробити свої 31200 доларів, щоб оплатити комунальні послуги, бензин і на щомісячну посилку з країни.
Джо-легал тепер працює понаднормово по суботах або влаштовується на ще одну роботу на кілька годин.
Хосе-нелегал вечорами та впродовж вихідних проводить час разом зі своєю сім’єю.
Діти Джо-легала та Хосе-нелегала вчаться в тій самій початковій школі. Джо-легал платить за обіди своїх дітей, а діти Хосе-нелегала отримують оплачені урядом обіди. Діти Хосе-нелегала після школи мають ESL-програму. Діти Джо-легала йдуть додому.
Тепер, коли вони мають йти в коледж, діти Джо-легала не можуть потрапити до коледжу і не можуть претендувати на стипендії, гранти та іншу допомогу в навчанні, хоча Джо платив цим школам за рахунок своїх податків, тоді як діти Хосе-нелегала потрапляють одразу в класи, тому що вони в меншості.
І Джо-легал, і Хосe-нелегал користуються тими ж послугами поліції та пожежних служб, але Джо заплатив за них, а Хосe – ні.
Тепер розумієте?
Якщо ви голосуєте за або підтримуєте будь-якого політика, який підтримує нелегалів, …ви – частина проблеми!
Ми повинні продовжити це – ми маємо вдатися до змін якомога швидше!
Уже давно пора виступити за Америку та американців!
Чого ж ви чекаєте? Зробіть це (Pass it on).

 


 

 

 

Title
 

 

Більшість українців Португалії проігнорували вибори

Шановні українці, котрі є громадянами США!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers